jurnaldevrabiuta

Cand dincolo de mii de km se afla tot ❤️

Derulează în jos la conținut


Povestea de mai jos e prea frumoasa si prea explicita ca sa mai fie comentata! Mulțumim, Georgiana Valeria ❤️

„Eu și #vrabiuta – dragoste la prima vedere

Confesiune

Se întâmpla pe la sfârșitul lui aprilie. Slăbeam ușor, lent și fără tragere de inimă să fac vreun soi de efort mai mare decât cel pe care îl făceam până atunci. Mâncare sănătoasă și câte un dulce, cam prea des, mișcare moderată, cam prea moderata😅.
Era seara și eu stătea pe canapea cu telefonul în mână, frunzărind Facebook-ul. La grupuri sugerate, mi-a părut și acesta. Am dat join, fara pretenția de a se întâmpla ceva ieșit din comun. Nici nu știam ce ma aștepta după colț🤗.
Câteva zile la rând m-am tot străduit să ignor postările, dar tot îmi săreau in ochi și fără sa vreau am început sa citesc fidel și cuminte fiecare postare și fiecare comentariu.

Și acum îmi sună în ureche ” Slăbesc 100-200 de grame pe zi, ceea ce e perfect!”, apoi „YAZIO” și „1200 de calorii”. Toate secretele acestea le-am găsit în postarea Elle Belle Ofişăl. Cred ca siguranța pe care o transmitea prin aceste cuvinte, nu numai ca m-a convins, ci m-a urnit din loc așa de bine că nu m-am mai oprit decât la 53 și asta ca să schimb macazul spre menținere.

Sedusă de simplitate
Niciodată nu am putut ține o dietă. Sunt pofticioasă  și îmi plac fructele și legumele de sezon așa că aș fi dat rateu. Oricum nici măcar nu m-am stresat să încerc să ma supun vreunei torturi gastronomice🤣.
1200 de calorii și mâncare sănătoasă- simplitate curată. Cum doar atât? DA, un mare da!
Mi s-a părut așa ușor încât s-a instalat în mine un fel de fidelitate soldățească pentru #vrabiuta , un fel de iubire platonică între mine și ceea ce aveam să devin.
Cântarul avea să se miște și kilogramele își luau zborul de pe corpul care pana atunci se mințise cu cantități industriale din ceea ce eu numeam mâncare sănătoasă.

Încredere investită și responsabilitate

Odată cu prima postare făcută de Paste, David Adnana a început sa mă încurajeze și sa îmi dea share la poze. Nu am așteptat o asemenea primite călduroasă, sfaturi și aprecieri.  Ceea ce a făcut Adnana m-a responsabilizat în așa fel încât am simțit că trebuie să am rezultate ca să nu mă dezamăgesc pe mine sau ea. Femeia asta pe care nu o cunoșteam chiar credea în mine.

Cumva am reușit sa văd unde eram și m-am privit în oglindă, am văzut șunculițele pe care reușeam sa le ascund cu gratie pe sub hainele bine croite.
Aceste șuturi în fund date cu dragoste de către Măria Sa oglinda oglinjoara, m-au propulsat către un nou țel➡️ 55 de kg, cât nu avusesem niciodată.

Am înțeles ca #vrabiuta te lasă să îți faci poftele, dar te și pune să fii responsabil până în măduva oaselor.  Așa am și fost și pe parcurs am introdus și sportul. Rezultatele au fost uimitoare.

Sunt fericită și mulțumită de ce văd în oglindă.Acum astept pătrățelele pe burtică.

Dacă sunteți aici pe grup profitați de informații, de articole și faceți ceva pentru voi: slăbiți și fiți sănătoase și frumoase.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: